image
Meest recente berichten
Zoeken
 

Blog

Waarom weaving??

Je hebt tegenwoordig zoveel mogelijkheden om je haar te verlengen dat je niet meer weet wat je zou moeten kiezen. Topweave de haarverlengings specialist in Eindhoven heeft voor u 2 keuzes namelijk de oude vertrouwde extensions gezet met keratine bondings en haarmatjes ofwel de weave welke we aan een speciale vlecht vastnaaien.

Waarom heeft Topweave in Eindhoven gekozen voor deze 2 methoden? nu omdat deze veilig zijn voor je eigen haren en wij dit weten uit meer dan 15 jaar ervaring.

Topweave Eindhoven is een onderdeel van Tophaar Eindhoven, Tophaar is een gecertificeerd haarwerk bedrijf dat naast het maken van haarwerken en pruiken ook ervaring heeft in haarverlenging.

Bij Tophaar staan bevestigings technieken welke veilig zijn voor je haren hoog in het vaandel omdat we hierop jaarlijks worden getoetst is het ook belangrijk dat we alleen de beste en meest veilig methoden toepassen.

Dus vergeet al de technieken die later op de markt zijn gekomen, want niet alleen zakken deze methoden op bevestiging maar zijn ze ook nog eens slecht voor je eigen haren!

De medewerkers van Topweave zijn door Tophaar opgeleid en daardoor bent u zeker van de beste methode en het mooiste haar.

Schrijf een bericht